E11EVEN

Na meer dan 11 jaar ervaring te hebben opgedaan bij de forensic accounting afdeling van een Big Four accountantskantoor is E11EVEN in de zomer van 2011 gestart: wij combineren financiële en ICT-expertise teneinde deugdelijk onderzoek te kunnen doen naar feiten en omstandigheden. Vaak is dit ter ondersteuning van juridische procedures, waarbij inzicht benodigd is in financiële stromen of registraties die hieraan ten grondslag liggen.

In dit kader is het onze visie dat een deugdelijk onderzoek start met de juiste en volledige verzameling van gegevens. Daartoe hebben wij een ICT-systeem ontwikkeld, genaamd APO11O™. Dit systeem biedt onderzoekers, opdrachtgevers en door de opdrachtgever geautoriseerde derden toegang tot de data die wij in het kader van het onderzoek hebben veiliggesteld.

Omdat wij de digitale facetten van feitenonderzoek belangrijk vinden hebben wij ethical hackers in dienst. Samen zorgen wij voor een betrouwbare gegevensverwerking en gegevensuitwisseling van informatie tussen partijen. Daarnaast zijn deze ‘computerwizzards’ actief in onze ethical hacking dienstverlening: ‘Hacking on demand’.

Ons kantoor is gevestigd in Heerenveen. Wij hebben gerenommeerde partijen als klant mogen verwelkomen, waaronder beursgenoteerde bedrijven, financiële instellingen, scholengemeenschappen, ziekenhuizen, zorgbedrijven, uitzendorganisaties, vele webshops, internetbureau’s en diverse advocatenkantoren.

Voor onze privacyverklaring klik hier.